A Minicar Security ellenőrzési rendszere biztosítja, hogy a vagyonőri állomány felkészültsége mindig naprakész és a megbízó által elvárt követelményekkel összhangban legyen. Ellenőrzési rendszerünk lényeges jellemzője a kiszámíthatatlanság és a precizitás, így a vagyonőrök meglepetésszerű és egyben átfogó ellenőrzéseken esnek át. Amennyiben az ellenőrzés eredménye nem megfelelő, az adott vagyonőr, vagy vagyonőri szolgálat a hiányosságok megszüntetésére oktatásban részesül.

A szolgáltatás szakmai felügyeletét a Társaság ügyvezető igazgatója látja el.

A vagyonőrök a területért felelős területvezetőnek vannak alárendelve, aki szervezi, irányítja, ellenőrzi az őrök munkáját. Közvetlen, napi irányításukat, ellenőrzésüket a csoportvezető végzi.

Ellenőrzési rendszerünk többlépcsős:

  • Ügyvezető/szakmai igazgató
  • Területi vezető
  • Csoportvezető
  • Váltásvezető

A vagyonőri szolgálat esetenkénti, heti rendszerességgel történő ellenőrzését a területi vezető, napi ellenőrzésüket a csoportvezető látja el. Igény szerint a megbízó képviselőjével is végzünk közös ellenőrzéseket.

Kapcsolattartás

Társaságunk vezetése kiemelten kezeli a megbízóinkkal történő igény és szükség szerinti, folyamatos kapcsolattartást annak érdekében, hogy reálisan ítélhessük meg szolgáltatásunk színvonalát.

Fontosnak tartjuk továbbá – az együttműködés során – a megbízó részéről felmerülő új igényekhez való rugalmas igazódást is.