Társaságunk vezetése nagy hangsúlyt fektet a vagyonőri állomány folyamatos, kötelező jellegű szakmai képzésére, mely éves oktatási terv alapján történik. Ezen tréningeken az általános, aktuális szakismereteken túl a konkrét megbízási helyre vonatkozó elméleti ismereteket és azok gyakorlati végrehajtását oktatjuk. Cégünk szakmai vezetése számára kiemelkedően fontos a vagyonőrök pszichikai felkészítése, konfliktuskezelési és kommunikációs készségük megfelelő szinten tartása és folyamatos fejlesztése, valamint szituációs gyakorlatok segítségével a speciális szakfeladatok módszertanának elsajátítása.

A szakmai ismeretek, aktuális jogszabályi ismeretek, megbízó belső szabályozói ismeretének (munka, tűz, környezetvédelem, üzembiztonság, stb.) oktatása, visszaellenőrzése, teszt felmérésekkel és helyzetgyakorlatok megoldásával. 

Foglalkoztatásuk során rendszeres módszertani képzést, és pszichológiai felkészítést tartunk vagyonőreinknek. A minőségi szolgáltatás elérésének és fenntartásának alapja a folyamatos képzés, és a megszerzett tudás megfelelő módszerekkel történő alkalmazása a napi gyakorlatban.