Tevékenységünk két fő területe az objektumőrzés és a biztonságtechnika.

Az objektumvédelmi szolgáltatásunk keretén belül portaszolgálatot (személyporta, teherporta, recepció, telefonközpont) biztosítunk, járőrözési feladatokat vállalunk,

Vállaljuk rendezvények egyedi biztosítását is. A feladatok végrehajtását minden esetben nagy tapasztalatokkal rendelkező vezetők és vagyonőrök szervezik, illetve hajtják végre.

KIVONULÓ JÁRŐR

 A Minicar Security Kft. szolgáltatási színvonalának maradéktalan biztosítása érdekében a nap 24 órájában rendelkezésre áll egy területi, mobil vagyonőri szolgálat, mely szükség esetén tásaság járőrautójával gyorsan és hatékonyan tudja támogatni a szolgáltatást adott megbízó telephelyén. Mobil vagyonőri szolgálatunk segítségével biztosítani tudjuk az éjszakai járőrözést azon megbízóink részére, akik az éjszakai órákban csökkentett létszámmal veszik igénybe a szolgáltatást.

 Biztonságtechnikai szolgáltatásunk kiterjed a riasztórendszerek, beléptető- és kamerarendszerek, tűzjelző rendszerek, valamint egyéb biztonsági rendszerek tervezésére, telepítésére és karbantartására.

 Szolgálat öltözete

A vagyonőri szolgálat öltözete minden esetben a megbízó vállalati arculatához és az őrzési hely által adta körülményekhez igazodik. Meglátásunk szerint legtöbb esetben az első ember akivel egy, a megbízóhoz érkező vendég találkozik, az a vagyonőr, így kiemelten fontosnak tartjuk az ápolt, igényes, és egységes vagyonőri megjelenést.

Célunk: minőségi szolgáltatással és magas szintű biztonság megteremtésével megbízóink érdekeinek képviselete!